Sunday, August 5, 2007

Fredag och sjuk dotter och sambo, men vi åkte upp iallfall. Ida tyckte att hon lika bra kunde vara trött där, om jag tyckte det var ok att jobba själv på kvällen. Så så blev det.

I helgen blev golvet lagt i storstugan, och panelen blev satt hela vägen ut mot vägg - skönt, nu har vi en storstuga grundklar !

Panelen som vi satte för 2 veckor sen.

Blivande loft.

Vi packade bilen full, helt full (Man får in mycket i en Focus kombi med lite logistiska övningar) och körde upp. Till golv blir det ett enkelt ikeagolv av klicktyp antiklaminerat. Istället för en golvplåt där kaminen skall stå så lägger vi klinkers bestämde vi. Enkelt och smidigt, och man lär ju inte flytta kaminen i första taget iaf...

Fylld bil.


Golv lagt i storstugan


Huset från baksidan av tomten.

Fint väder hade vi iaf, även om vi faktiskt inte gjorde så mycket på lördagen. Isabella kunde iaf springa omkring lite på tomten, Ebba och Ida lyckades vila lite på dagen också, även om det kunde ha varit mer enligt Ida iaf :)

Vi eldae en tunna med skräp också, tyvärr var det mesta blött efter veckans regnande, men lite kartonger och en del klossar inifrån huset försvann.


/K

No comments: