Sunday, November 18, 2007

Lägga mera tak ... Not

Tänkte få på den andra halvan av shingeltaket i helgen, men när vi kom upp låg det 10-20 cm snö på taket så det gick inte. Tjejerna fick iaf åka lite pulka och bygga snäögubbar på Söndagen, så nått positivt hade snön med sig ändå :)

Dalarna i snö, det smälte dock en del under helgen.

Istället för att lägga tak, lade jag golv i vårat sovrum, installerade lite lampor, satte upp köksskåp, satte upp badrumsdörren samt isolerad och satte en skiva på en av innerväggarna som var kvar (så ligger den inte och tar plats på andra ställen iaf).

Kök

Tjejernas rum.


Hall med toadörr.

Dessutom fick vi en ganska lugn och avslappnad Lördag då vi kunde umgås lite i familjen, och använda stugan som avkoppling.

En elektriker hade varit uppe och kopplat in elementen i sovrummen, men pga bråte så var inte uttaget och lampkontakt i vårt sovrum inkopplade. Dock hade jag bett honom om att koppla in det i tjejernas rum, så det var gjort iaf.

750 w element från Adax

Värmen i stugan var bra, 20 grader var satt på elementen och det var det i hela stugan. Innan vi åkte drog jag ned dom till 15, men eftersom vi skall upp nästa helg igen så lät jag dom stå på iaf.

/K

1 comment:

Anonymous said...

Tak for de interessante oplysninger